Artykuł
Zapraszamy do podzielenia się swoim przepisem na ciasta, sałatki, dania gorące, nalewki, przetwory itd. Poniżej prezentujemy zbiór przepisów, które nadesłane zostały przez koła gospodyń wiejskich działających na terenie naszej gminy, czytelniczki wiadomości morawickich oraz gospodynie domowe.
Jak zamieścić przepis na naszej stronie internetowej?
Przepis prześlij na adres:
- e-mailowy: 
sckmorawica@onet.pl - pocztowy: 
Samorządowe Centrum Kultury w Morawicy
ul. Spacerowa 7
26-026 Morawica 
NADESŁANE PRZEPISY:
- Kapusta z kminkiem
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Kapusta z grochem
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Gołąbki dla leniwych
(Plik w formacie pdf 25 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Kapusta obgotowana z kminkiem
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Flaki z warzywami
(Plik w formacie pdf 24 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Fasolka w sosie pomidorowym z kiełbasą
(Plik w formacie pdf 25 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Flaki z kaszą
(Plik w formacie pdf 22 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Kapuśniaczki z barszczem
(Plik w formacie pdf 25 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Kapusta z kaszą
(Plik w formacie pdf 20 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Koziołki
(Plik w formacie pdf 20 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Pierogi targańce
(Plik w formacie pdf 22 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Pierogi z kapustą i grochem
(Plik w formacie pdf 24 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Kapusta zganianka
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Placek ziemniaczany Ciul
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Pączki ziemniaczane
(Plik w formacie pdf 22 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Postne pierogi z kapustą i kaszą gryczaną
(Plik w formacie pdf 24 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Gołąbki z fasolą i mięsem
(Plik w formacie pdf 26 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Ciasto Śmietanowiec
(Plik w formacie pdf 25 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Ciasto z pianką
(Plik w formacie pdf 24 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Buraki ćwikła
(Plik w formacie pdf 22 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Sałatka z pieczarek i zielonego groszku
(Plik w formacie pdf 23 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) - Sernik
(Plik w formacie pdf 21 KB, po kliknięciu rozpocznie się pobieranie) 







